Legbordstellingen

Filters
Filter op
Prijs
€ 
€ 
Sorteer op
Nieuw
Losse stijl
Legbordstelling
Hahebo Losse stijl
7,73
Nieuw
Losse onderdelen
Legbordstelling
Hahebo Losse onderdelen
0,48
Nieuw
Legbord
Legbordstelling
Hahebo Legbord
4,07
Nieuw
Drager
Legbordstelling
Hahebo Drager
1,10
Nieuw
Schoor
Legbordstelling
Hahebo Schoor
8,05
Nieuw
Schuifschot
Legbordstelling
Hahebo Schuifschot
9,-

Legbordstellingen

Legbordenstellingen zijn wandstellingen of vrijstaande stellingen voor magazijnen, opbergruimten en archiefruimten. Door de solide constructie en het gebruik van degelijke materialen hebben de legbordstellingen vele kilo’s draagvermogen, oplopend tot maar liefst 120 kilo per legbord (schap). De legbordstellingen worden samengesteld uit meerdere onderdelen - zoals stijlen, dragers, schoren en legborden - in verschillende maten. De verschillende delen kunnen aan elkaar worden gekoppeld zodat het uiteindelijke resultaat afgestemd is op de afmetingen van de ruimte waar de stelling komt te staan.

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie (alleen) gebruikte goederen?

Hahebo verkoopt zowel nieuwe als gebruikte goederen. Het aanbod varieert per afdeling.

Kan ik bij Hahebo online producten kopen?

Online producten kopen van Hahebo Kantoor & Magazijn kan via de webshop. Producten van andere afdelingen zijn wel online te bekijken, maar niet online te bestellen.

Heb ik garantie op aankopen?

De nieuwe producten die Hahebo aanbiedt vallen enkel onder garantie als dit vooraf schriftelijk is overeengekomen. Indien er sprake is van garantie en u doet hierop een beroep wordt door Hahebo nagegaan of reparatie, vervanging of retournering mogelijk is en tegen welke kosten en/of voorwaarden. Op gebruikte producten wordt geen garantie gegeven.

Bezorgen jullie mijn aankopen?

Hahebo Kantoor & Magazijn bezorgt uw (online) bestelling gratis indien het afleveradres binnen een straal van 10 kilometer valt van het Hahebo-hoofdfiliaal in Beugen (Transportcentrum 8, 5835 CT). Indien uw (online) bestelde goederen buiten een straal van 10 kilometer moeten worden geleverd, wordt doorgaans € 50,00 euro in rekening gebracht. Dit bedrag kan veranderen naar gelang de hoeveelheid goederen en de afstand tot de bezorglocatie.

Indien dit het geval is, wordt dit vooraf telefonisch of per mail kenbaar gemaakt aan de klant. Indien niet anders is afgesproken vindt de levering plaats achter de eerste deur op de begane grond. Grotere werkplekken worden doorgaans in onderdelen afgeleverd. Door de afnemer gewenste aanvullende dienstverlening, zoals inhuizen en montage, is uiteraard mogelijk. De extra kosten van deze dienstverlening worden ook vooraf kenbaar gemaakt.

Goederen gekocht bij Hahebo Partijhandel kunnen op een afgesproken dag/tijdstip door u of een externe transporteur worden opgehaald. Kosten voor dit transport zijn voor rekening van de koper. 

Loading...