Stoelen

Selecteer uw categorie

Stoelen

Tijdens het werk is een goede stoel van groot belang. Of je nu aan het vergaderen bent, achter de pc zit of andere werkzaamheden uitvoert. Hahebo Kantoor & Magazijn heeft een ruime keuze in bureaustoelen, vergaderstoelen en werkstoelen. Ook bijzondere stoelen, zoals de ergonomisch verantwoorde Swopper, behoren tot het assortiment van Hahebo Kantoor & Magazijn. Hahebo verkoopt zowel nieuwe als gebruikte bureau-, vergader- en werkstoelen.

Nieuw
Bureaustoel Prime
Zwart onderstel
Hahebo Bureaustoel Prime
595,-275,-
Nieuw
Hahebo Barcelona Chair Replica
350,-275,-
Nieuw
NicePriceOffice Bezoekersstoel NPO
212,-179,-
Gebruikt
Bureaustoel Kembo Groen
Laatste exemplaar!
Kembo Bureaustoel Kembo Groen
175,-145,-
Nieuw
Box
Geldig tot en met 30 juni
Swan Products Box
85,-76,50
Nieuw
Diva
Geldig tot en met 30 juni
Swan Products Diva
65,-58,50
Gebruikt
Klober Bureaustoel Klöber
395,-295,-

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is belangrijk voor uw rug en zorgt voor een goede zithouding, op het werk maar ook thuis achter uw pc of laptop. Hahebo Kantoor & Magazijn biedt haar klanten een zeer groot aanbod in zowel nieuwe als gebruikte bureaustoelen en dat voor zeer scherpe prijzen. U zoekt uw bureaustoel online uit en bestelt deze eenvoudig online. Daarbij heeft u de keuze uit o.a. bekende merken zoals Ahrend, Viasit en Herman Miller, maar ook de Hahebo bureaustoelen zijn van een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.

Heeft u meerdere bureaustoelen nodig of zelfs een grote partij, Hahebo heeft de mogelijkheid om bureaustoelen ook in grote aantallen te kunnen leveren. U kunt uw wensen altijd aan ons doorgeven en wij zoeken de passende oplossing. Dus voor zowel nieuwe als gebruikte bureaustoelen bent u bij Hahebo Kantoor & Magazijn altijd aan het juiste adres.

Loading...