Herman Miller

Herman Miller

For a better world around you

Met een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair levert Herman Miller Benelux duurzame oplossingen voor de werkplekinrichting.

Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardig Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair en is wereldwijd erkend als innovator in hedendaagse interieuroplossingen, baanbrekend design, duurzame bedrijfsprocessen en innovatieve technologieën, met meer dan 100 jaar ervaring. De bekroonde producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en hun specifieke behoeften en problemen en staan bekend om hun innovatiekracht, kwaliteit en duurzaamheid.

De samenwerking met getalenteerde en toonaangevende ontwerpers resulteerden in een behoorlijke reeks designklassiekers die zijn opgenomen in de vaste collecties van grote musea wereldwijd, waaronder het New York Museum of Modern Art, het Henry Ford Museum en het Smithsonian Institution. 

Herman Miller is een NASDAQ genoteerde onderneming en is actief in meer dan 100 landen in 7 werelddelen met productievestigingen in de Verenigde Staten, China, Italië en Groot-Brittannië.

In 2011 zorgden de kwalitatief hoogwaardige producten voor een omzet van meer dan 1,6 biljard dollar. De aan de NASDAQ genoteerde onderneming is actief in meer dan 100 landen in 7 werelddelen met productie faciliteiten in de Verenigde Staten, China, Italië en Groot-Brittannië.

Loading...