Merken

Selecteer uw Subcategorie
Aeris
Aeris produceert de actieve zetels Swopper, Muvman en Swoppster. Bewegen terwijl je zit versterkt je rug en beschermt tegen rugpijn. Een actieve zithouding verbetert de alertheid en concentratie en geeft gewoon een hele hoop plezier.
Atelier deberenn
De collectie zitplaatsen van atelierdeberenn beantwoord op comfortabele wijze aan de grote vraag van allerlei opdrachtprojecten door verschillende oplossingen aan te bieden die worden gekenmerkt door innovatief comfort, ergonomie, gezondheid, ontwerp en materialen.
De Valk
Meubelfabriek de Valk te Sneek is gespecialiseerd in het fabriceren van meubels op maat.
FP collection
FP Collection is al 16 jaar importeur van een groot aantal gerenommeerde Italiaanse fabrikanten, waaronder Pedrali, Arrmet en Gruppo Sintesi.
Girsberger
Al meer dan 120 jaar ontwikkelt en produceert Girsberger innovatieve oplossingen rond het thema zitten.
Herman Miller
Herman Miller Benelux levert duurzame oplossingen voor de werkplekinrichting en biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair aan overheden, multinationals, MKB-bedrijven en particulieren.
Huislijn
Huislijn biedt u een zeer compleet assortiment van functioneel en praktisch tot eigentijds en design. Daarbij staat Huislijn garant voor echte scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding.
Markant
Markant, voorheen Argo Office b.v., is opgericht in 1948. Markant ontwerpt, fabriceert en importeert kantoormeubilair en distribueert deze uitsluitend via een professioneel kanaal van kantoor- en projectinrichters.
Nauta Security
Nauta Security Storage b.v. is leverancier van een compleet assortiment brand- en braakwerende opbergmiddelen en gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk oplossingen op projectbasis.
Palmberg
Tegenwoordig behoort Palmberg tot de belangrijkste bedrijven van de Duitse meubelindustrie. Palmberg produceert hoogwaardige kantoorinrichtingen voor de Europese markt
Quadrifoglio
Quadrifoglio is een fabrikant van kantoormeubilair gevestigd in het meubelindustriële gebied tussen Venetië en Treviso in Italië. Men is gespecialiseerd in het vervaardigen van zowel hout- als metaalcomponenten.
Score
Score b.v. is al meer dan 35 jaar expert op het gebied van goed en gezond zitten. Men heeft keuze uit een zeer uitgebreid assortiment stoelen, stahulpen, zadelkrukken, taboeretten voor de meest uiteenlopende werkplekken.
SDB International
sdb International fabrikant van Vitrines, vitrinekasten, museum vitrines en informatiedisplays
Sedus Stoll AG
Een bedrijf met traditie dat in zijn meer dan 140-jarige bestaan steeds opnieuw trends heeft gezet. Wat betreft ergonomie, productiemethoden en ecologie. Een merk dat in beweging brengt – en een merk voor mensen die iets in beweging brengen. Als wereldwijd opererend bedrijf verleent Sedus de schoonheid van kantoorinrichtingen steeds weer nieuwe vormen en de “kantoorwereld” een nieuwe eigentijdse inhoud.
Sitland
Het doel van SitLand is het ontwerpen van bureaustoelen die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. SitLand ontwerpt en produceert haar collectie met een grote esthetische zin, maar ook rekening houdend met de functionaliteit van haar modellen.
Smit visual
Smit Visual Supplies b.v. is een Nederlandse producent en leverancier van visuele presentatie- en communicatiemiddelen.
Swan Products
Swan Products is een leverancier van project- en kantoorinrichtingen. Tegelijkertijd is men veel meer dat. Naast werkplekken, opbergruimten en zitmeubilair levert men ook toegevoegde waarde. Met haar slimme dienstverlening is Swan Products een echte partner haar klanten.
Van Esch
Van Esch is gespecialiseerd in de productie van garderobesystemen en entree-accessoires voor zowel de project- als woninginrichting.
Vepa Bins
Vepa Bins heeft het grootste en meest gevarieerde assortiment aan afvalbakken, kapstokken, kantooraccessoires, brievenbussen, kunstplanten, displays en interieurverzorging binnen Europa.
Viasit
Designgeoriënteerde, ergonomisch perfecte zitmeubels met een lange levensduur voor leefruimte en kantoor tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding vervaardigen is van oudsher het devies bij viasit.
Loading...