Accessoires

Selecteer uw categorie

Accessoires

De inrichting van uw kantoor, werkplek, klaslokaal of kantine is niet compleet zonder accessoires of producten die zorgen voor werkgemak of een opgeruimde, nette werkplek. Hahebo Kantoor & Magazijn biedt diverse accessoires, zowel nieuw als gebruikt ter inrichting, decoratie of presentatie. Het assortiment accessoires bestaat uit onder andere afvalbakken, asbakken, decoratie, presentatiemiddelen, kapstokken, verlichting, kabelmanagement, monitorarmen, CPU-oplossingen en vloermatten.

Nieuw
Hahebo Ergonomics Kabeldoorvoerdop
7,505,-
Nieuw
Vrijstaande kapstok
Optioneel: verrijdbaar
Hahebo Vrijstaande kapstok
175,-157,-
Gebruikt
CPU-houder
Compact
Hahebo CPU-houder
55,-30,-

Kabelmanagement

Opgeruimd staat netjes! Dat geldt ook voor de kabels van uw computer, printer en andere elektrische apparatuur. Er zijn diverse mogelijkheden om de kabels netjes - uit het zicht - weg te werken, zodat het er niet alleen opgeruimd uit ziet, het is ook nog eens praktisch en veilig, want u hebt overzicht en struikelt niet over loshangende snoeren en kabels.

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie (alleen) gebruikte goederen?

Hahebo verkoopt zowel nieuwe als gebruikte goederen. Het aanbod varieert per afdeling.

Kan ik bij Hahebo online producten kopen?

Online producten kopen van Hahebo Kantoor & Magazijn kan via de webshop. Producten van andere afdelingen zijn wel online te bekijken, maar niet online te bestellen.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Betaalmogelijkheden bij Hahebo zijn: door middel van vooruitbetaling, per factuur (op rekening), PIN, contant of via iDeal. De betaalwijze varieert echter per afdeling en is afhankelijk van de afspraken die u hebt gemaakt met de verkoper.

Kan ik een aankoop retourneren?

Indien er sprake is van garantie op een product en u doet hierop een beroep gaat Hahebo na of reparatie, vervanging of retournering mogelijk is en tegen welke kosten en/of voorwaarden.

Loading...